Zonnig solar is opgericht als oplossing voor een probleem in de zonnepanelen industrie. We zagen dat bij projecten voor grote pv installaties te veel materiaal werd besteld. Het kosten de installateurs veel tijd en het was inefficiënt om de panelen op te halen en voor een nieuwproject te gebruiken. Dit was een mooie kans voor een nieuw bedrijf, we besloten om met Zonnig Solar de rest partijen door te verkopen aan consumenten.

Consumenten kunnen nu genieten van de lage prijzen van grote inkopers, zonder grote hoeveel heden afnemen of in televeren op de kwaliteit of hun garantie. Bij Zonnig Solar staat kwaliteit en klant tevredenheid op de eerste plaats.

Wij helpen u graag, u kunt altijd bellen, mailen, of een bericht achterlaten op onze website. U kunt informeren naar de beschikbaarheid van een van  onze installateurs of voor de handige doe het Zelfer bieden wij lage prijzen en pakketen met telefonische ondersteuning voor een vraag tussen door. het is enorm makkelijk om zonnepanelen te installeren kijk voor handige tips hier.